Tudung SriKandi adalah tudung yang dijahit khas buat badan beruniform di Malaysia.

Awning On-Point membuatkan si pemakai kelihatan lebih kemas. Sementara material yang premium menambahkan lagi keselesaaan terutama apabila bertugas sepanjang hari.

Awning On-Point

Anda akan sentiasa kelihatan kemas walaupun seharian bertugas.

Material Premium

Kita hanya gunakan material yang terbaik bagi memastikan anda sentiasa berasa selesa.

Jaminan 180 Hari

Tidak perlu risau. Jika anda rasa tudung yang diterima tidak sesuai dengan anda, kita boleh buat pertukaran atau kita refund wang anda.

Lihat Koleksi Lengkap

Klik butang di bawah untuk melihat koleksi tudung uniform yang kita jahit.

Tempahan boleh dilakukan melalui Wakil Sah yang telah dilantik. 

Copyright © 2024 Srikandi

SBZ Prima Sdn Bhd (1212800H)

G-080, 081, 082 (ground floor),Season Square, Jalan PJU10/3,
Damansara Damai, 47830, Petaling Jaya, Selangor

Semua harga dalam Ringgit Malaysia (RM). Semua harga di atas akan tertakluk kepada Cukai Perkhidmatan Malaysia pada kadar 8% mulai 1 Mac 2024. Maklumat yang terkandung di laman web ini adalah untuk tujuan maklumat am sahaja. Maklumat ini disediakan oleh Tudung SriKandi dan sementara kami berusaha untuk memastikan maklumat dikemas kini dan diperbetulkan sebanyak mungkin. Apabila anda melawati atau berinteraksi dengan tapak, perkhidmatan, aplikasi, alatan atau pemesejan kami, kami atau pembekal perkhidmatan kami yang diberi kuasa mungkin menggunakan kuki, suar web dan teknologi lain yang serupa untuk menyimpan maklumat bagi membantu memberikan anda pengalaman yang lebih baik, lebih pantas dan selamat dan untuk tujuan pengiklanan.

Hakcipta © 2024 Tudung SriKandi, Dimiliki oleh SBZ Prima Sdn Bhd (1212800H). | Hak Cipta Terpelihara. Dibangunkan oleh Sawangville Digital Solutions